Кошик
20 відгуків
ODA MODE
+380974477552
+380675305424

Трюфель в коробці Truffle Pralines classic 250 g

  • Немає в наявності

88 грн.

+380974477552
Директор
  • +380675305424
    Менеджер
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 09:00 — 17:00
    Вівторок 09:00 — 17:00
    Середа 09:00 — 17:00
    Четвер 09:00 — 17:00
    Пʼятниця 09:00 — 17:00
    Субота Вихідний
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Кременчук

  • +380974477552Директор
    +380675305424Менеджер
    Екатерина
    УкраїнаПолтавська областьКременчукУл. Соборная, 32/29
    0675305424
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Трюфель в коробці Truffle Pralines classic 250 g
Трюфель в коробці Truffle Pralines classic 250 gНемає в наявності
88 грн.
+380974477552
Директор
  • +380675305424
    Менеджер

Опис

Цукерки FAVORINA Truffles Klassic 250 g

Шоколадні Трюфелі Фаворина Класичні. Історія походження цих цукерок сягає своїм корінням у Францію. У 1850 році один французький кондитер Сироден придумав шоколадний крем, дуже смачний і вишуканий.

Крем назвали "ганаш" і почали широко використовувати в кондитерських виробах. Коли крем використовували як начинку для цукерок прийшла ідея самих цукерок Шоколадний трюфель.

Трюфелі ― тому що форма цукерок нагадувала форму вишуканого гриба трюфель.

Сьогодні цукерки шоколадний трюфель виробляють понад 20 країн, але законодавцем моди на цей смачний делікатес звичайно ж залишається Франція.

Вищим досягненням створення трюфеля вважається приготування м'якого трюфеля. Технологія приготування дуже складна, але смак чудовий. Цукерка виходить м'якою і просо тане в роті.
Ексклюзивні цукерки Трюфелі раніше випускаються у формі традиційного кулі, але масово виробники виготовляють ці солодощі у вигляді цукерок куполоподібної форми. Світові кондитери умовно розділили рецептуру Трюфелів на американські, європейські та швейцарські трюфелі, які розрізняються способом отримання кремової маси ганаше та інгредієнтів, використовуваних для її виробництва.
     
Американський шоколадний Трюфель виготовляється з суміші молока і темного шоколаду з молочним жиром або кокосовим маслом.
Європейська версія цукерок – це виріб на основі сиропу, какао-порошку, сухого молока і вершкового масла.
Швейцарські трюфелі в корені відрізняються від всіх інших і мають в складі вершки, змішані з розтопленим шоколадом.

l

Характеристики

Основні
Виробник  Favorina
Країна виробникНімеччина
Тип цукерокТрюфелі
ТипВ коробках
Вага250 г

Інформація для замовлення

  • Ціна: 88 грн.